Hvordan virker zoneterapi?

Vigtige zoner stimuleres og på den måde fjernes energiblokeringer. Det betyder, at impulser i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, og lymfe- og affaldsstoffer drænes væk.

Hvordan virker zoneterapi ?

Hvor mange gange skal jeg behandles?

Du skal regne med mindst 3-6 behandlinger for at støtte kroppens samspil med den zoneterapeutiske påvirkning. Komplekse tilstande kan strække sig længere og kræve op til 10-12 behandlinger eller flere. Det afhænger af, om du kommer med noget akut eller en kronisk sygdom.

Hvad kan zoneterapi hjælpe på?

Uanset hvilken lidelse du har, kan zoneterapi hjælpe. Terapien er også god, hvis du vil vedligeholde
et godt helbred. Zoneterapi bruges til at lindre akutte symptomer eller kroniske lidelser og til at forebygge.

Kan effekten af zoneterapi måles?

Meget erfaring af referencer er indsamlet gennem årene. Og mange personlige beretninger fra klienter og zoneterapeuter fortæller om positiv effekt på forskellige symptomer og f.eks. faldende behov for traditionel medicin til folk med allergi.

Jeg er gravid, er der risiko ved at få zoneterapi?

Nej, zoneterapi er ikke farligt. Hvis du tidligere har aborteret, fraråder vi ofte behandling de første tre måneder af graviditeten. Det kan være godt at få zoneterapi op mod fødslen, så din krop kan forbedre sig. Zoneterapi bliver brugt som smertelindring og/ eller ve stimulering under fødslen.

Gør det ondt at få zoneterapi?

Ikke nødvendigvis, men hvis den menneskelige organisme er i ubalance, kan der opstå smerter, træthed, uoplagthed og egentlig sygdom. Ubalance og sygdom giver ømhed i områder på og under fødderne. Punkterne er forbundet med kroppens organer. Områderne kaldes reflekszoner, fordi hver del af kroppen reflekteres direkte i en zone på foden. Når et organ i kroppen er svækket, bliver det tilsvarende reflekspunkt ømt.

Er zoneterapi noget helt nyt?

Nej, det er en gennemprøvet metode. Ideerne og metoden kom til Danmark i 1970’erne og bygger på flere tusinde års erfaring fra andre dele af verden.

Hvor mange går til zoneterapi?

Næsten hver fjerde dansker har erfaring med zoneterapi. Zoneterapi er en af de mest brugte alternative behandlingsformer. Statens Institut for Folkesundhed udgav i 2010 en rapport, som viste, at 55 procent vælger alternative behandlinger. Det svarer til knap tre millioner danskere.

Ønsker du at booke en tid?

Se ledige tider og book online her Book Tid